Yrityksen tarina

The House of Sustainable Beauty on kestävän kehityksen ja laadukkaan kosmetiikan intohimoprojekti, jota lämmiteltiin vuosien haaveilulla ja joka konkretisoitui keväällä 2021. Tervetuloa Sinin tarinaan!


Sini Kartaslammi-Rantanen on on SKY-kosmetologi ja Comfort Zone -kouluttaja, joka omistaa kaksi elämyksellistä spa-hoitolaa Valkeakoskella, Tampereen kupeessa. Helkanhelmi ja Helmi Hair Wellness Spa ovat italialaisen Davines Groupin tuotteille omistautuneita elämyskeitaita, joissa hemmottelua saa päästä varpaisiin.

Sini tuntee Comfort Zone- ja Skin Regimen -tuotteet paremmin kuin omat taskunsa (tosi juttu, näkisittepä!) ja elää ja hengittää vastuullista Davines Group -ideologiaa.

Comfort Zone -kouluttajana Sini on vastuussa kaikkien Suomen Comfort Zone -kosmetologien kouluttamisesta ja päivittää omaa tietotaitoaan vuosittain valmistajan edellyttämillä kansainvälisillä Train the Trainer -koulutuspäivillä. Aiemmalta ammatiltaan Sini on biotekniikan insinööri.

Lue lisää Sinin uranvaihdosta tästä Aamulehden artikkelista.

Intohimo Davines- ja Comfort Zone -tuotteisiin

The House of Sustainable Beauty on Sinin hartaudella kasvattelema haave, joka odotti kiltisti vuoroaan useamman vuoden. Nyt se on täällä ja sen ainutlaatuinen konsepti yhdistää kannustavan kauneuspuheen sekä kaikki Davines- ja Comfort Zone -tuotteet saman katon alle.

Lue lisää blogista!