Yrityksen tarina

The House of Sustainable Beauty on kahden kosmetiikka-ammattilaisen intohimoprojekti, jota lämmiteltiin vuosien haaveilulla ja joka konkretisoitui keväällä 2021. Tervetuloa Sinin ja Petran tarinaan!


Sini Kartaslammi-Rantanen (oik.) on on SKY-kosmetologi ja Comfort Zone -kouluttaja, joka omistaa kaksi elämyksellistä spa-hoitolaa Valkeakoskella, Tampereen kupeessa. Helkanhelmi ja Helmi Hair Wellness Spa ovat italialaisen Davines Groupin tuotteille omistautuneita elämyskeitaita, joissa hemmottelua saa päästä varpaisiin.

Sini tuntee Comfort Zone- ja Skin Regimen -tuotteet paremmin kuin omat taskunsa (tosi juttu, näkisittepä!) ja elää ja hengittää vastuullista Davines Group -ideologiaa.

Comfort Zone -kouluttajana Sini on vastuussa kaikkien Suomen Comfort Zone -kosmetologien kouluttamisesta ja päivittää omaa tietotaitoaan vuosittain valmistajan edellyttämillä kansainvälisillä Train the Trainer -koulutuspäivillä. Aiemmalta ammatiltaan Sini on biotekniikan insinööri.

Lue lisää Sinin uranvaihdosta tästä Aamulehden artikkelista.

Petra Wallenius (vas.) on viestintäyrittäjä ja henkeen ja vereen Davines- ja Comfort Zone -fani. Petra on työskennellyt molempien sarjojen maahantuonnissa ja syventynyt brändien tarinaan, äänensävyihin ja tuotteiden ominaisuuksiin vuosien ajan. Intohimoinen kosmetiikkaharrastaja kirjoitti aiemmin Viilankantolupa-blogia, joka tunnetaan kirjavista sanankäänteistä ja jo järkeistymään päin olevasta vähän vallattomasta huulipunavarastosta.

Markkinoinnista ja sisällöistä vastaava sanavelho pursuaa käyttöideoita ja vinkkejä, joita jaamme kannustavassa hengessä ja runsain määrin.

Intohimo Davines- ja Comfort Zone -tuotteisiin yhdistää

Sini ja Petra tapasivat Comfort Zone -tuotteiden merkeissä vuonna 2015 kauneusmessuilla, kun maahantuoja majoitti messuilla työskennelleet myyjät samaan hotellihuoneeseen. Puhuttavaa riitti kiireisen messupäivän ja juuri uudistumassa olleiden Comfort Zone -tuotteiden äärellä muutenkin, mutta viimeistään kylppäristä leijaileva hoitoaineen tuoksu sinetöi lopullisen yhteenkuuluvuuden tunteen.

Petralla käytössä olleen Davines Oi Oil -hiusöljyn tuoksu leijaili huoneen puolelle niin, että Sini käveli ihastuksissaan kylppärin ovelle vastaan oman Oi Milk -hoitosuihkeensa kanssa. Kyllä, samat mieltymykset myös hiustuotteissa!

Sen messuviikonlopun aikana kylvettiin siemen yhteisymmärrykselle myös Davines-tuotteiden erinomaisuudesta. Samalla alkoi kyteä yhteistyö, joka vuosia myöhemmin monien muiden projektien jalanjäljissä konkretisoitui yhteisenä verkkokauppana keväällä 2021.

The House of Sustainable Beauty on Sinin ja Petran hartaudella kasvateltu haave, joka odotti kiltisti vuoroaan useamman vuoden. Nyt se on täällä ja sen ainutlaatuinen konsepti yhdistää kannustavan kauneuspuheen sekä kaikki Davines- ja Comfort Zone -tuotteet saman katon alle.

Lue lisää blogista!