Toimitus alk. 3,90 €  -   Yli 100 € tilauksiin ilmainen Matkahuollon kautta!

Kun tilaat tuotteita yli 79 € arvosta, laitamme mukaan matkakokoisen yllätyslahjatuotteen!

Yrityksen tarina

The House of Sustainable Beauty on kestävän kehityksen ja laadukkaan kosmetiikan intohimoprojekti, jota lämmiteltiin vuosien haaveilulla ja joka konkretisoitui keväällä 2021. Astu peremmälle pienen verkkokauppamme tarinaan!


Verkkokaupan perustaja Sini Kartaslammi-Rantanen on SKY-kosmetologi ja Comfort Zone -kouluttaja, joka omistaa kaksi elämyksellistä spa-hoitolaa Valkeakoskella, Tampereen kupeessa. Helkanhelmi ja Helmi Hair Wellness Spa ovat italialaisen Davines Groupin tuotteille omistautuneita elämyskeitaita, joissa hemmottelua saa päästä varpaisiin.

Sini tuntee Comfort Zone- ja Skin Regimen -tuotteet paremmin kuin omat taskunsa (tosi juttu, näkisittepä!) ja elää ja hengittää vastuullista Davines Group -ideologiaa.

Comfort Zone -kouluttajana Sini vastaa kaikkien Suomen Comfort Zone -hoitoloiden kouluttamisesta ja päivittää omaa tietotaitoaan vuosittain valmistajan kansainvälisissä koulutuksissa Italian Parmassa, Davines Villagessa. Aiemmalta kouutukseltaan Sini on biotekniikan insinööri.

Lue lisää Sinin uranvaihdosta tästä Aamulehden artikkelista.

Intohimo Davines- ja Comfort Zone -tuotteisiin

The House of Sustainable Beauty on Sinin hartaudella kasvattelema haave, joka odotti kiltisti vuoroaan useamman vuoden. Nyt se on täällä ja sen ainutlaatuinen konsepti yhdistää tietotaidon tuotteista ja kokoaa kaikki Davines- & Comfort Zone -tuotteet saman katon alle.

Kaikki mitä ihosi ja hiuksesi tarvitsevatkaan, sen löydät pienestä ja palvelevasta verkkokaupastamme!


Ollaan yhteyksissä :)

Lahjakortti